27 October 2011


yeahh . enj0y sudaa . alhamdulillah semue paper leyhh jawab nan tenang . butt , math la agak wisaw . emm . insyaallah leyhh lulus . alewk jew dary paper last , tew0z siap2 . p sn0oker laa . cm biase . dushhh . alewk jew , tew0z dpt k0wl dary s0me0ne , yg mengatekann aq amek barang di kar0ke . dan aq nga tingt0ng tyme uhh . palew 0tak mak dyew aq nga tingt0ngg . aq ckit unyew sedar . lahanat t0l maen fitnah2 ! aq kesah per , k0w tue dary aq kew pew , asl an kebenaran perlu gak d tegakkan . wlawp0n aq knew h0rmat k0w . tpy aq xuat smuew uh k ! papew unn winduw c die laa k0dd . muahh ! tengsh abg ikramm :) syg y0uu :)
thank to all reader..click like and comment below ok



sumpah aku tak suka kau!! tak suka kau sangat..kenapa kau suka ganggu aku?? kenapa??!!! pergi la kacau orang lain..kenapa kau nak kacau aku..?? aku tak kacau kau,kau jangan la nak kacau aku..kau tahu kan aku tak suka kau..tapi kau still nak kacau aku jugak..kau macam tahu tahu je aku tak suka kau kan..sebab tu kau dekat dekat dengan aku..blaaa laaa!!
thank to all reader..click like and comment below ok



emm . s0wey sese0rang uhh . tpakse mawa u . jgn tnyew s0alan b0d0we b0ley x . emm . agy 0wn anggap u cm MMBE jew . xlebeh dary uhh . minx maap cgt2 c0z xleyh tyme u as a GF. juz anggap la itew nyh cm adk n abg k ? BFF JEW K !
thank to all reader..click like and comment below ok


sygg . il0vey0u . ahaa . emm . result exam agak bangang ahh . tady da anta an c dyew unyew 100 pluz . heb0h nk 100 pluz . ahaa . nga mam at kantin dyew leyh lak uat muke bunny . but . u chumel n encem laa . ahakk . laaa . dyew tejew ary neyhh . sedeh2 . :( winduw u laa . xplah . b0ink laa . es0k pew plan ekk . makl0m laa . kaki da 0ke . uh laa nk mrayap . haha . NUR NABILLA . NAZRI KHAIRUL HEZUWAN BIN SULAIMAN syg u lagy laa . miz u !
thank to all reader..click like and comment below ok

agak tensi0n bhaii . ch0wey c0z tpkse uat cm uhh NAZRI KHAIRUL HEZUWAN .

Look at the tittle post for todayy , FEVER . Siapa siapa ? Ha-ha aku lahhh . Kurang hajar lah fever niy , main lah jauh jauh . Errrr , badan panas , kepala pening , also got flue ;( kesian kan kat aku ? Hmmmm .
thank to all reader..click like and comment below ok

0
Komen

isyad hwhehe

hey rakan , teman , member , prenz yg bname .......
Rindu kau sangat sangat macam bayi yang merindu mama nya ketika
mama nya pergi bekerja mencari rezeki yang halal .
Rindu bontot kau , rindu juga kat lutut kau .
Rindu nak touching sama . Menangis sama sama .
Rindu nak pegang tangan kauu yang putih gebu tu .
Rindu nak stayback dengan kau . Rindu nak jalan kaki dengan kau .
Rindu nak Round round satu sekolah dengan kau .
Rindu nak kutuk orang dengan kau . Rindu nak benci orang dengan kau .
Rindu nak cakap " AWWWWWW , " dengan kau .
Rindu nak bergossip sampai stim dengan kau .
Rindu nak makan burger dengan kau .
Rindu nak makan kentang and naget dengan kau .
Rindu nak berbalas surat dengan kau walaupun kita sebelah2 .
Rindu share cocaine tu dengan kau . Kita kan sama2 jahat .
Rindu nak maki and buli budak baru dengan kau .:)
thank to all reader..click like and comment below ok

HEART TO HEART DISCUSSION


TO MY BELOVED COMMUNITY ; Jangan salah kan aku kalau aku sombong ! bila aku tegur dekat page , haram jadah nak reply ! aku suggest nak buat gath , ada korang beri attention ? Tak ada lah geng ! buat bodoh jea . Sampai bila nak terperap kat myspace ? tak nak keluar , macam mana nak tunjuk muka ? Eyh , for sure , aku memang dah lama lah nak tarik diri jadi VVIP tu . Tak batak ! okay ? Chau .

thank to all reader..click like and comment below ok

KAW TERBAEK DERR !
siyez xdew m0od n tensi0n at ckuwl tady . agk bebuluw gk laa nmpk s0wank uh maen tep0k tamp0 nan pmpuan uhh . at kantin lak uhh . huwaaa . hebad2 .

So easy for you to said that . JANGAN PEDULI . For me its so difficult things tahu ? Ya laa , sebab kau senang sangat kalau tak peduli pasal aku kan ? bagi kau ignore aku tu perkara kacang je dalam hidup kau . Text tak payah reply , call mengelak cakap kau busy . Lepastu kau tuduh aku tak layan kau sebab aku ada gf . Hey come on , aku nak layan kau , ambil berat pasal kau , kau yang jual mahal sangat apahal der ? kau tak reply text aku , tapi kau text orang lain , macamtu ? jangan ingat aku bodoh , okay ? Ayat kau tu macam sengaja nak menampak kan yang aku terhegeh hegeh dekat kau , macamtu lah kan ?! Kalau tak suka aku letak gambar kau , okay , aku delete weyy . Kalau kau jijik sangat aku care bout kau , fine , aku BLAH weyy ! Kalau bagi kau senang nak lupa kan aku and senang nak lupa kan everything , okay , just GO . I let you go . Tapi kau ingat weyy , jangan salah kan aku . Kau yang tendang aku , kau yang halau aku and kau yang tak nak aku masuk dalam life kau lagi . Jangan sesekali salahkan aku ! THANK YOU FER HURT ME .
thank to all reader..click like and comment below ok


MlM tady T text ckp xpat hang 0ut . emm . sgt fedupp . ckew cgt last minute bwu cncel an . k0w mmg cm uhh an tsha 0ii . aq da msk cgt daa . ckang nyh mlz nk mnghrap blew nk kua nan k0w . last2 k0w cncel gak enn . T0 br0 s , s0wey t0lak cplew u mlm tady . alsan u , u nk jage I an . 0ke tengsh . then I jwb . xpelaa . I leyh jgew dry sndwy . c0wey cgt2 k . emm . tgh hari uh , kedit l0w . cuw0h dady g bli t0pup , then , dady bli an 2 h0t ticket . haha . dyew enad ank dyew nyh kaky gay0t agknyerr . tpy xplahh . aq kai jgk . haha . dady ajk g tgk uma . at nilai . emm . nta la beb . dady ajk ckuwl nilai . tpy paz pmr laa . enad snang kaa nk tkar pusat pmr nyhh . agy pun nk exam daa ann . ptg tady grak p KL . p diner nan dady . rest0ran sri thai . at h0tel hilt0n . mam nyer xde laa sdp mane . standard kdai mamak unyer mknan jew k0d . haha . tpyy cmpai jew bil , RM769 . haha . sgt tkj0tt . leyhh dpt PSP uh dady 0ii . alsan dady , nk bwk 0wg pangkat bsar g mkn . xkn laa nk mkn cikai2 . haishh . nta pape . ajk dady p taipan , but dady ckp pnat laa . k . xplahh . dady puj0k ajk g bukit raje es0k , chuping2 . alaahhh . apew la ad at sane uhh . xmaw2 . last2 , aq ajk dady p maen b0ling n tgk wyang . haha . dady 0n ajer .
thank to all reader..click like and comment below ok

26 October 2011



tutti fruitti.jom tutti fruitti smlm bru jew mkn lalala .sdap gile .nk jom lpk kl hehehehe.
smlm owg blajew nk laa cpew xnk ,laju jew laa heheheh .bkn maen ambikbnyak2 las2 x abis buag mcm toe jew kn .hehehe ap laaaq niew,thu laaowg blnjew tpix abis simpan dlm peti sejuk,hehehe,bnyak laa ,:)
thank to all reader..click like and comment below ok

0
Komen

n

niew time birthday naz suhada n man smu kek kte owg sme kn .heheheh .kos papa aq yg srh smu sme .
ingat kn nk yg laen .papa marah aq lak .kos x jdik nk wat kek yg aq nk .urmmm sedih nyew aq msa toe.tpi nk wat mcm new nk mkn jew laa. tpi sedap gak hehehe . tq papa n mama bab dh wat kn pati kmi .ary toe pati papa lak ,tpi kek papa x sedap sngat ,hehehe ,yg penting kek aq g sedap .
so mle skrg kne kompol wat ,dok nk ble toe2x.eh kaw owg x blh thu lalala. nti aq tunjuk kn kt kawehh_---_+_
thank to all reader..click like and comment below ok

kurang tenage :(
yeahh . genap 4 ary aq xtext b0b0t . n 4 ary gakk , aq xbape mkn , c0z xdew selere . gad03 . biaw an dyew . wlawp0wn dyew k0wl2 , text2 puj0wk aq , aq uat xtawu suda . pndai2 la dyew pkir pew yg aq rase . law t0wl2 dyew syg aq , pndai2 laa caryk aq nnty . bwu 4 ary xtext , da 7 0rg melamar aq ajak c0uple . 0MG ! gilerr kahh . t0 capital A , kaw nk melamar aq dpan2 ann , tyme bufday aq nnty . papew unn , aq tpkse t0lak awal2 . c0z aq nan kaw an mmbew jew . aq xleyhh syg kaw lebeh dary uh la beb . h0pe kaw phm aq k . ramai da text aq , tanye , nk adiah pew 8/1 hb neyy . butt , aq xtawu laa nk perr . ahaha . h0pe xde papew laa yg jady jumaat neyy . c0z rase cm xsedap aty jew . ckangg maseh agy nga pkir , nk plih kelaz photoshop kew kelaz chef . erhhh . naek piang paew 0wtark aq . nta laa . nty2 jew la pkirr . sabtu pagy , ade date d la0t btu4 , bersame dak2 f0m 3 . tengah ary lakk , ade kenduri di ruma abg maksikkuu . sngt busy k0dd . eyhh . wait2 . aq cm enj0y jew ann xtext b0b0t . law x , da meng0ngkang da nanges2 . alaa . relax suda . jgn mngalah laa naz ! da bpew kaly kaw mengalahh . kali nie . bia dyew rase . 0ke ? 0uhh . 0ke hatykuu :)

ahaa .

thank to all reader..click like and comment below ok



yeahh . my bufdayy . surprise2 . epi2 . tpy k0l 12.40 aq disahkann menjanda . haha . xpewlaa . xde j0d0hh . tpy npew mzty tyme bufday aq ! sedehh k0dd . nyhh cmuew dugaan ALLAH ann . law ade j0d0h , insyaallah , ade laa . aminn . aq redh0 jew laa . nk uat cm ner ann . aq da try yg terbek k0dd . hanye kekal selame , 2 ta0n 2 bulann saje . mm ! tut0p citerr . tengshh smuew . wishh , surprise , adiahh , mkn cmuew uhh . tengsh sgt2 , ade gak yg epi an aty aq . tyme aq nga sedeh giler vavi . papew unn , il0vey0u b0o ! :)
thank to all reader..click like and comment below ok

TEMPERATURE :)
haa . skang menunjukkan k0l 3.09 pagy .

0pk0zla l0m tid0 rytee , maseh un9 . lpaz an tensi0nn c0z c mamat m0t0 uhh .
thenn , minx st0p c0ntactt . k0l2 , text2 dyew cmuew xweplyy . dyew im chat . tawu2 jew aq un9 . k .
c dier :
start j i bkwan gan u . aty i ase len je ble dgn u . i pun ta tau knpe . i klu gan uwg len ta cm nie . gan u j ase len . i un ta pham . kan tdie kte gduh . i lnsung ta bole dok diam . dgn tbe2 j air mte i kuar . i un ta tau knpe . ase na mnangis j dlam kete daia uhh . slme ni i ta pnah mnangis krena pompuan l . u blum abes knal i . cbb tu la i ta sngup na tgl en u . i sayang you .

0H MY G0SHH !
luahan di IM CHAT sahaje . emm . keadaan agak menjadi kec0hh , herghh . mcm2 0wg tetx aq . sur0h bebaek balek nan BESH pwenz INI . 0kee .

FEDUP + SAKED ATY + BENCI + SEDIH = ??
P/S ; UNT0NGLA awak nabilla , dpt member baek boy , yg da kawan lame . tpy maseh xbrubah perangaii . maseh xrety nk jgew aty kawann . uh la kaw intan , jage sangad aty kawan . lemb0t sgt nan mmber kaw uh . smpai d0wank leyh pijak pale . dush dush =,=
thank to all reader..click like and comment below ok

tengs photogarpher :)
yeahh , tengs t0 kiki yana n yat
photographer . k0wang best , tengs shoot . haha . ready t0k tubuhkan gr0up can0n under pd . yeahh . nga siap an design baju .
thank to all reader..click like and comment below ok

yeahh . kehidupan di wad
tepi mate kene api laiter , xelang agy saked . then semalam dikerjarkan ke hospital k0l 3 ptg akibat sesak nafas secare mengejut . biru muke denn . pucatt . kulit un da laen warne . mama wisau giler . kelam kabutt . mmg terkej0t . pkir cm nk mati je time uh ., mmg xleh nfas . smpai2 je spital . amekk z0n kecemasan . mama saye mcm pena j0in drift . haha . xnak laju lak semue die redah . tengs mama . leh jady part time pemandu ambulans :) xpena2 agy saked ter0k cm nierr . takud un ade smlm . bru pulang dari wad . goodbye 0ksigen . saye suda rimas . keadaan family smlm agak kec0h jgk la . member2 lagy . erghh . tengs amek berat :))
skang da 0k skit . xperlu nfas kai 0ksigen . tp cm sesak nfas gak la skit2 . d0akan kesihatan saye . tengs all :)
thank to all reader..click like and comment below ok

take care mie:)
ready unt0k pape yg terjadi . c0z muhammad hakimi da nk gerak g end0n . urusan kerje . jage diri ye :) saye masih syg awk :) n akan merindui awak :)
thank to all reader..click like and comment below ok

gelak - gelak
HAHAHAH . maseh tergelakk sal brader capital A , :)
nk try saye , tpy xdpt k0d :) c0z besepah sepah pmpuan awak layann . n saye xperlukan GIRL seperti ituu yee . maaf :) amek la hati saya mcm mane p0nn . xkann dpt da k0d :)
t0 capital Z , haha , yeahh . suda tidak maluu melamar saye ye :) maaf :) saye maseh sayang kan NURUL SYAFIQAH :)
thank to all reader..click like and comment below ok


windu mcm dlu . taekw0nd0 wtf n skate b0ard . tapkse st0p kejap c0z injured . tgn patah c0z jatuhh . then skang . tgn saya bengk0k yg sgt ketara . due2 belahh plak tuhh . ades . n skang terpikir nk j0in balekk . untuk lpaz an tensi0n n buang mase time b0ring . yehaa . insyaallah mngguw depan akan daftar balekk . winduu mmber2 :)
thank to all reader..click like and comment below ok

yeahh ! tamat belaja :)
hari sabtu , tengah hari di jemput ke studi0 , untuk amek sijil tamat belaja . yehaa ! lulus semue exam kelaz photoshop . n suda b0leh diiktiraf sebagai pr0fesi0nal model . n hajat naz . hujung taun nie . maybe bulan 10 . akan sambung ke kelaz rambut pula . n kelaz seni top . n kelaz photographer akan di ambil pada pertengahan bulan 4 , bersame EL'LEH CREW , di KLCC . n suda mule ready untuk pasp0rt . h0lidayy . n es0k naz akan gerak ke j0h0r . d0a kan saye selamat pegy n selamat sampai :) . akan drive selama 4 jam ke danga bay untuk hal2 photosoot , wlawp0n saye xde lesen . haha . d0a kan saye :) . akan bergilir gilir drive bersame si ket0t ayuu :)
n hujung bulan 4 akan ke perak . untuk kenduri 100 hari arwah atuk . missy0u atuk :( . n masih terngiyang ngiyang lagy suare at0k yg pesan , suruh rajin2 kan diri untuk berjaye n st0p mer0k0k . 0k at0kk :,) . shila akan engad pesan at0k . sem0ga at0k tenang disana . insyaALLAH . aminn :,) l0vey0uu :)
stat bln 5 n 6 . akan bz . untuk wedding , 5.6 di johor . n 11.6 di pd . saye sebagai pengapit ,n photoshot , n photographer . wh0ahh . sgt bz . da nakk kawin da kakk ayu saye . yg jage saye dary kecikk smpai skang . l0vey0uu atakk . xperna ade rasie antare kami :)
thank to all reader..click like and comment below ok



First of all, I miss HIM! Aku rindu semua nya, beb. Aku rindu nak jumpa ngan kau. Rindu nak hang ngan kau. Rindu nak tengok muka kau. Kat gambar tu different weyh ngan yg real. Aku rinduu bangun pagi je nampak msg kau. Aku rindu kau kejot aku tiap-2 pagi. Kalau kau kejot, confirm aku bangun awal. Tp skrg, mesti kol 11 or 12. Sedih kan. Aku rindu nak call ngan dy lame-2. #da lame kodd! Aku rinduu kau nyanyi. Rinduu tngok kau buad lawak yg membuadkan aku akan tumbuk tampar kau. #takpon! Aku rinduu tengok kau senyum. Aku rindu tengok kau gelak sampai nampak gusi kau yg comel tu. :P aku rindu nak jalan ngan kau. Aku rindu nak makan minum ngan kau. Nak tengok kau makan comot-2 tu lagi rindu. Aku rindu nak kene pujok ngan kau. Aku rindu nak tengok kau 'care' pasal aku. Ohh damn! Aku rindu serindu rindu nya. Okbaii! Hope kau simpati ngan aku.
thank to all reader..click like and comment below ok

25 October 2011

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


YA ALLAH .. rindu giler sama cayunk ku ni !!
Waaa.. lama gilew tak DATE ..
Waduhh!! jatuh sakit den ..
Ahak! blog ku tercayam!
THEN!
Ndak lupak juak sama teman setia ku ..
Perhh.. korg la.. sape lagi.. walaupun Sarah cibuk,tp korg sudi gak singgah sini..huuu.. terharu mehh..

thank to all reader..click like and comment below ok

Assalamualaikum .. camat petang!
Haa.. mesti dah heboh skung an pasal HACKER kat FB?
Tol ta?? korg penah ta ade lam inbox korg hye, how are you? then bile korg balas msg uh die akn rep balik wanna laugh?
Opss!! stop rep oke? sbb itu la si POLAN yg nak HACK korg..
Nak wat camne, bkn stakat FB je ade HACKER ni.. blog pun ade gak!
Agak2nya an, si HACKER ni da ta dek keje da kowt..tol ta haa ?
So, Sarah nak share tips camne nak elakkan korg dari kena HACK!

Ni dia cara-caranya :

1) SEMBUNYIKAN EMAIL account FB korg! tok sah la nak tayangkan e-mail korg uh pada org ramai ye! bukan korg sorg jep yg ade e-mail..tapi lau dah GATAL sangat uh, tarok jep e-mail PALSU! senang cite an ?

2) RAHSIAKAN PASSWORD korg uh! ta yah nak memandai nak bagitau gelpren ke bopren ke..bkn leh caya sngt.. tp lau yg blh caya uh, ade gak an?? then, paling penting JANGAN bagitau member2 korg! haa.. yg ni lg bahaya.. mne tau kot2 member korg uh jenis yg MAKAN DALAM?? cape susa haa ??

3) JANGAN MUDAH TERPEDAYA DENGAN LINK YG AJAR CARA2 NAK HACK FB ORG atau pun yg suh korg DOWNLOAD software tu.. perhh! mmg kuang ajo la an? sbb korg da kena TIPU! sbb tu la salah satu TEKTIK diorg nak curik PASSWORD korg.. ingatkan nak HACK FB org len kan? tapi alih2 FB korg dulu yg kena HECK! haha .. PADAN MUKA!

4) JANGAN SAVE PASSWORD korg lau ade kuar box yg tanye SAVE YOUR PASSWORD NOW?? korg click NO tau! specially pada sape2 yang selalu ON9 kat cyber cafe uh! huish!! itu cari NAHAS namanya!

5) JANGAN APPROVE REQUEST dari org yang kita tak kenal! Tapi lau ikutkan yang ADD kite kt FB uh kebanyakan yang kita tak KENAL an ? tgk dulu MUTUAL FRIEND die.. lau ramai uh, lam 20 above, accept je la.. mybe kwn lama ke an ?? then lau si ADD uh, pro pic die uh cartoon ke hape, AWAS! korg kena CHECK dlu.. bkn ape, safety babe!

6) JANGAN LUPA LOG OUT tau.. nak2 cape2 yang selalu ON9 kt CC .. bahaya woo..yang ni penting sesangat!! INGAT TAU???

7) MAKE SURE PASSWORD STRONG tau ..yang ni penting tau?? camne nak tau STRONG ke ta?? alaa.. masa korg wat password tu an ade yang gtau sama ada password korg uh WEAK, MEDIUM @ STRONG.. so, make sure STRONG an?? tapi lau guna password panjang2 pun hampeh gak! sbb korg kena la combined antara WORD+NUMBER .. nak lg STRONG?? tarok je symbol spt /@%#* ..

8) JANGAN CLICK SEMBARANGAN LINK kat chat box korg terutamanya.. mane la tau kot2 la an, LINK uh adalah link VIRUS yang nak HACK korg! so, be ware yap!

9) JANGAN LETAK PAGE OWNER specially pade cape2 yang create page ataupun FACEBOOK FAN PAGE uh! sbb korg akan mengundang bahaya sendirik! be careful yeh!

Ni adalah antara PASSWORD yg berisiko tinggi :

thank to all reader..click like and comment below ok

Assalamualaikum ..
chewahh .. nampak jep tittle uh cepat je an ??
Haha .. oke2.. tutorial ni just pade cape2 yang tak tau lagi la yep!
Lau yang da pro uh, just abaikan je la ye ..
Specially for new blogger cam Sarah ni ..
Just nak share je.. mesti korg pun teruja gak an nak make over blog korg ..
Meh sini meh Sarah tunjuk cara yang mudah dan simple ..
Jom2 jangan baung masa, cepatt !

1. DASHBOARD > DESIGN > TEMPLATE DESIGNER
2. Then, die akan kuar cam ginih! ade takk ?? lau ta nampak, click jep pic kat bawah nih.
thank to all reader..click like and comment below ok

22 October 2011

assalamualaikum.hy
thank to all reader..click like and comment below ok

Permintaan Hati Saya :

♥ jgn lepaskan saya
♥ jgn buat saya bersedih
♥ jgn buat saya menngis
♥ jgn buat saya merana
♥ jgn biarkan saya sakit
♥ jgn biarkan saya mati
♥ buatkan saya tersenyum
♥ buatkan saya gmbira
♥ indahkan waktu saya
♥ indahkan hari saya
♥ indahkan hidup saya
♥ jadilah kawan saya
♥ jadilah sahabat saya
♥ jadilah bantal saya
♥ jadilah Cinta saya
✿↫iffah ilyana↬✿


thank to all reader..click like and comment below ok

21 October 2011

0
Komen

L


thank to all reader..click like and comment below ok

19 October 2011

0
Komen

OMG, HANDSOME GUY!




Omg! I just find the handsome guy in the karaoke room while ago! Really cute, handsome guy! OMG! I really impress! :D Haha shoo gatalkan I ni? Haha lol :p Btw, the story begin after I dgn surya masuk vvip room karaoke petang td then I dgn surya masuk salah room. Accidently, room tu room vvip handsome cute guy! xD Muka dia ala-ala korean chinese gitu. Shoo cute! :o #gedik. I dgn surya malu gila salah masuk room then kitorg minta maaf sambil tersipu sipu malu. haha lol xD Then he's smile at us! Omg, I tak boleh lupa senyuman tu forever! Ever ever ever! Senyuman yg omg triple sweet! <3 After accident salah masuk room tu kitorg tak stop stop ckp pasal cute guy dlm room tu. Muehehehe :3 Bukan apa, biasalah perempuankan? xD After that, kitorang pun karaoke lah about one hour mcm tu. Then time I tengah nyanyi tiba tiba cute guy tu dtg kt room kitorg. Omg! Time tu jantung i dupdapdupdap. Berdebar gilaaa! xD I hope so cute guy tu mintak number kitorg. Gatalkan I? :p lol. I just diam buat buat jual mahal, hehehehhe. Dia pun mcm pemalu. He was just trying to smile at us sbb dia ingat kita mcm taknak layan dia. Ohmyy, bukan taknak layan lah you but actually kitorg masing masing dah taken ^^v Teringin sangat nak kenal dgn you but I think mybe nexttime :p haha kitorg memang suka cuci mata tengok cute guy mcm you ala-ala korean tp takdelah sampai nak kenal rapat rapat. oh no! Btw, lupa nak tanya nama you. I hope so nexttime kita dapat terserempak mcm petang td. Hihihihihi ^^v
thank to all reader..click like and comment below ok


heheheheh,syan cik abg isyad niew.bab dia pnat maen bola smlm .toe yg pnat sngat smpaoi tdoew,mcm new dia rsa pnat n pning,mcm toe laa aq rsa tw,tpi aq lgi ksyan sbab kne pkul dgn kayu hoki.dh laa xthu maen hoki,lgi kne lbas dgn kayu hoki.babi btol toe dbk,hehe.
smpah sok aq xdtg beak aq tdow g bgos laa siot,heheh mlm niew aq blh o9 lme2 smpai pg,laaa
cik isyad sok kaw skol k,bab kaw tgh aq ary niw,so sok aq lak yg x skol,heheheh,:)

thank to all reader..click like and comment below ok

14 October 2011

niew gmb kami time raya 2011 . hehehehehe mcm skai smua sbok nk ambik gm laaa.
aq mmg pntang klau ambik2 gm niew mmg skw gli soit.smua kt umaczen .thun niew x raya kt kl.
aq raya kt kg PARIT SAWAH KUNDAND ULU LEDANG JOHOR.kaw pnah deno x nme kg toe, hehehe .
RAYA THUN dpan baru raya kt pd jom laa join kami,laaaa:)

























thank to all reader..click like and comment below ok

12 October 2011


alhamdulillah.jdik gak papa beli kete niew . hehehe . xlme g blh laa bwk kete toe jln .
msti gmpak gle kn . wrna kuning kot . hehehehe . smat laa . niew pon papa bli kn dok mama .
heheheheh . mama pon mle2 bwk tkok bab toe kete bru g .hahaha.nk xnk dia kne bwk jew laa .
bab dia nk anto khai g skol laa. khai niew ank maja ckit . walau pon ad bibik kt uma tpi .
khai x pnah srh biik wat ap yg khi nk . x beak tw kte perentah dia jew . dia pon manusia gak mcm kte .btol x . jgn nk gtil2 copy k ,
thank to all reader..click like and comment below ok

6 October 2011

0
Komen

d


dol abg polis niew . msa toe aq kuar dia thn aq .dia mtk laa MY kat aq.so aq bgi laa kaw owg nk thu x dia ckp kt aq ap,eh2 saia ingat awk niew indon .siot jewdia ckp mcm toe kt aq,aq ckp laa blik eh2 abg sdap nyew mlut ckp saia ehh indon.dia ckp ehh srry k.lupew nyew crt2 kt fb jmpew add jew dgn x thu mlu nyew.huhuhu:):P^_^
thank to all reader..click like and comment below ok

1 October 2011


niew laa arren,mne dia,comel kn dia.huhuhu.klu g luar ad jew owg ckp,niew ank kaw kew,huhu comel nyew.heheheh.aq ckp laa,eh2 niew bkn ank syew laa.tpi ank buah syew :)yg penting mke dia mcm mke syew kn,huhuhuhwtf lu mne ad sme dgn aq.
thank to all reader..click like and comment below ok