26 March 2012

0
Komen

happy naz :)






YA ALLAH , THANKYOU SO MUCH EVERY ONE. I FEEL SO MUCH BLESSED ALHAMDULILLAH. I should be grateful with my life for having nice people around. Thankyou for all the wishes and the du'a. May Allah make your life happier just like how you guys made me so happy on my birthday. Ni ada dr my brother,my aunty, my highschool mates, close friends,Bebigels, my juniors,seniors and new friends. Just, terima kasih! *lap air mata*


Eh not to forget. yang dekat facebook tu, ha walaupun takde printscreen sebab korang terang tang tang ada di wall aku :) Thanks sangat sangat sangat ya Allah.

Tak lupa ( ayat macam menang award haha,eh for me this is better than any award) my family members and close friends, juniors yg wish dekat phone :')

Mak,Abah, Adik Beradik, Tok imah,zara,amer ,mus,izaq naufal,ayu,Azillah Azhar,Myracupcake,Johari amin,Kak Aishah,man, irstad, nik mal, Hariz, A Rozain, Nadiah,  Amalina,  and Mok, Kak ana,The Roomates, Rynn,Tirah,Su,Fatimah,Semua wish pakai mulut pun tak kisah. And yang wish dalam class pun yang main pass pass kirim kirim salam birthday. Semua la semua!

So cerita dia, Malam Birthday tu , my girlfriends, Afika, Khaleda & Rina surprised me with cupcakes and a balloon. Menangis.
thank to all reader..click like and comment below ok

21 March 2012

0
Komen

model link

part 1n2
thank to all reader..click like and comment below ok

9 March 2012

makin ramai yg like gmb ni , yg inb0x tanye sal nie , n yg im chat tanye naz 0ke ke x , makin sedih plak nz tgk . adess . relax naz . c0ol saje :) g0 naz , kuad an semangat . enj0y :) mcm x caya jew .xpnah rmai yg like :P
thank to all reader..click like and comment below ok

5 March 2012

0
Komen

photoshot edit to photoshop










 
 
nie asil2 kerja saya.ambik gmb sndri edit sndri,saya mmg suka bergambo pon,jgn laa jeles ok :)
thank to all reader..click like and comment below ok

0
Komen

sayang sekadar benci

haiiiippp.. 
hummm meluatnyaaaaaaaaaaaa rasa hati niee...... cam sial jaa rasaa.. bangang siott... issshhh pe kena ngan aku nie ?? gila ?? x pnah2 maki mcam nie .. tetiba angin ribut taufan mai pasaipa... haiisshhh.. geramnyaa aku dgn sikap beliau.... baru jaa pukul 4 lebih td aku kata kat dia aku rindu dia tapi skrg tepat pukul 5.48 aku menyatakan yg aku bencikan dia!!!!  pasaipa??? sbb aku btul2 x sngka dgn jawapan dia.. jwpan yg x disangka2 akan diterima.. yee aku tau hang penat , tapi  xleh ka hang bagi jawapan yg bole bagi sejukkan hati aku?? aku cuba nak manja2 ngan hang tapi jawapan tue ??? siot tol laa.. sory la kalau hang baca.. sbb aku tgh bara sngat nie.. peduli hape aku... n 4 now , aku xkn msg beliau da.. knapa?? buat apa kalau stkat nak tmbah sakit hati.. eyh bukan ke aku yg slalu terhegeh2 nk msg ngn dia?? arrhhhh tue dulu.. walaupun baru je tp aku x kesah.. dulu bole laa wat aku cam2 sbb aku msih skola.. skrg aku da bebas.. aku da x kesa x msg pun sbb aku da bole buat apa pun.. lebih baik aku berdiam diri lg bagus..  baru laa hg bole wat bnda yg hg suka..yee dak??? sbb aku dah xda.. xpalaa buat apa nak ingat dia.. n mulai saat ini aku x akan rinduuuuuuuuu dia lagi..fullstop.

thank to all reader..click like and comment below ok

0
Komen

dah berubah..

Awak dah berubah..

kenapa awak?

Dulu boleh kata 24 jam kite sms..ada je topic nak citer..tak bosan pun..

sekarang nak mesej sehari pun susah.. kadang2 tu just say gudnite jew..

Tu pun kira nasib baik laa..humm..

Dulu awak selalu cakap awak sayang saya , awak rindukan saya..

tapi sekarang.. sume 2 da jarang awak cakap..bile saya cakap kat awak , awak wat x tau jee..

siap tanya apa yang saya cakap lagi..sakit hati saya awak...dalam diam hati saya menangis..

Dulu.. awak pernah janji tak nak merokok depan saya sebab awak tau saya tak suke..

tapi sekarang slumber derk jee awak hisap berbatang2 rokok depan saya.. siap senyum2 lagi buat muka x bersalah.. 

Dulu.. awak selalu cakap nak saya sentiasa ada dengan awak.. nak bawa saya ke mana saja awak pergi..

Sekarang...humm semua tue tinggal kenangan.. awak lebih rela kuar gi mana2 tanpa saya..

Dulu..kalau kita dapat contact each other saya happy sangat..

sekarang..susah sangat nak contact..bukan saya x nak contact awak tapi takut ganggu hidup awak..

Saya tak nak awak layan saya sebab terpaksa..

Dulu.. awak selalu pesan kat saya jangan gantikan tempat awak dalam hati saya..

Sekarang..awak da tak kisah pun ngan sume 2..siap swoh saya pergi lagi..

Dulu.. awak tak kisah pun saya asyik tanya benda yg sama..

Sekarang.. awak selalu kata saya macam2.. saya buat tue sebab saya tak nak awak tipu saya macam yg awak pernah buat dulu.....

Dulu.. awak tak pernah faham isi hati saya tapi awak janji akan cuba faham saya..

Sekarang lagi teruk dari sebelumnya.. SAYA TAK NAMPAK PUN AWAK CUBA FAHAM SAYA..

Dulu.. say selalu senyum sorang2 bila teringat kat awak..

Sekarang.. saya selalu nangis bila teringatkan awak..sedih ngan hubungan kite yang makin hambar nie..

Kalau nak citer sal perbezaan hubungan kite nie memang banyak awak..

Late in nite.. when all the world is sleeping. I stay up and think of you n I wish on a star that somewhere u're.. think of me coz i'm dreaming of u tonight..

I love u..

U hold the key of my heart..

I miss u damn much and all the moment that we have been together.. 


Saya rindukan awak yang dulu....

thank to all reader..click like and comment below ok