12 January 2013

0
Komen

berubah

aku berubah ? sukaa hatii kau je ckap aku berubah . asal ramai yg ckap aku berubah . akuu rasa aku nii still macam duluu . takk adaa beza . orang macam akuu ni laa kau sukaa pijak sukaa kau nak sakit kn hatii korg kn . blaa siall ! aku takk hadap kau pun laa . hahhaha aku mengakuu akuu berubah . tuu atas nasihat kawan-II aku yg suruh aku berubah caraa aku yg terlampau baik sampai kau buat akuu hampir gilaa . sekarang yg org lain yg kene tempiasnyaa . hhahahah aku bencii sweet talk . kau takk payah nak ayat aku lebih laa . setakat org macam kau akuu bolehh hidup and pergii jauh . sebab akuu percayaa tuhan dekat atas tuu daa sediakn org yg lebih darii kau untuk akuu ! :D so lelaki dekat luar sana belajar setia padaa satuu . jagn pandaii janjii tapii takk pandai tunai kn . jadii org tuu biar laa gentelmen ! :D kalau kau daa berbinii nantii macam manaa kau nak jgaa hubungan kau ? nak cerai berai macam kau couple break couple breakk . renung renungknn laa yaa broo broo dekat luar sana yg suka permain kn hatii perempua-II yg korg pernah sakit kan . cepat laa mintaa maaf jgn smpai kene sumpah seranah :-> (Y) Posted by y

thank to all reader..click like and comment below ok


ermm,,,sjak akhir2 nie napew aq rse cmni ha???...nth knapew ctyap ary aq  asek trigtkn die jer???..dlm FB un napew aq sllu tgk2 profile die n komen die jew ek???...stu ary x tgk,,x sah!! (hr nie aq x tgk)...napew aq t'tggu2 msj dr die ???...aq msj ngn die cme skjp jew,,,,tu un klw adew bnde 'PENTING' jerk~
aq nie adew feel ngn die kew???...hish! ta msl!! die nie un aq x tw lha sggle kew x....aq nk cgt tnye die,,,tp segan der...! hish!! kusot lha aq pikey bnde nih,,,urmmm,,,wt mse skunk nie adew baeknye klw aq cimpn jew dlm aty,,,,! mlz aq nk pikey!! arp2 njmi x 'tw' psl nih! adew lha 'REASON SNDIRY' napew aq ta nk bdx bdue uh tw.....dah! fokus PMR k !!!

thank to all reader..click like and comment below ok