12 January 2013

0
Komen

berubah

aku berubah ? sukaa hatii kau je ckap aku berubah . asal ramai yg ckap aku berubah . akuu rasa aku nii still macam duluu . takk adaa beza . orang macam akuu ni laa kau sukaa pijak sukaa kau nak sakit kn hatii korg kn . blaa siall ! aku takk hadap kau pun laa . hahhaha aku mengakuu akuu berubah . tuu atas nasihat kawan-II aku yg suruh aku berubah caraa aku yg terlampau baik sampai kau buat akuu hampir gilaa . sekarang yg org lain yg kene tempiasnyaa . hhahahah aku bencii sweet talk . kau takk payah nak ayat aku lebih laa . setakat org macam kau akuu bolehh hidup and pergii jauh . sebab akuu percayaa tuhan dekat atas tuu daa sediakn org yg lebih darii kau untuk akuu ! :D so lelaki dekat luar sana belajar setia padaa satuu . jagn pandaii janjii tapii takk pandai tunai kn . jadii org tuu biar laa gentelmen ! :D kalau kau daa berbinii nantii macam manaa kau nak jgaa hubungan kau ? nak cerai berai macam kau couple break couple breakk . renung renungknn laa yaa broo broo dekat luar sana yg suka permain kn hatii perempua-II yg korg pernah sakit kan . cepat laa mintaa maaf jgn smpai kene sumpah seranah :-> (Y) Posted by y

thank to all reader..click like and comment below ok

No comments:

Post a Comment